naar-zutphen-verhuizen

3 argumenten om naar Zutphen te verhuizen!

Geplaatst door

Aan het overwegen om te kiezen voor een nieuwe woonplaats? Jij bent niet de eerste die deze overweging het afgelopen jaar heeft gemaakt. Denk er ook eens over na of het voor jou interessant kan zijn om naar een woonplaats als Zutphen te verhuizen. In dit artikel geven wij namelijk 3 argumenten om deze keuze te maken. 

Prachtige stad om te wonen

Zutphen is een prachtige stad met een bijzondere combinatie tussen echt authentiek, maar tegelijkertijd ook weer een moderne stad. Het heeft nog een oude binnenstad met mooie grachten een aan de IJssel. Daarnaast vind je er tegelijkertijd ook weer moderne winkels en een modern centrum. Dit geeft een mooi en uniek contrast aan de stad. Bovendien is er ook een wekelijkse mooie markt in de stad die weer veel sfeer met zich meebrengt. Maar aan sfeer is er ook geen tekort. De stad kent genoeg gezellige bars, cafés, restaurants en evenementen om aan deel te nemen. 

Prachtige natuur in de omgeving en centraal in Nederland

Zutphen is zeer centraal in Nederland gelegen en dat brengt diverse voordelen met zich mee. Voor vermaak kun je veel makkelijker door het land reizen dan wanneer je helemaal in het noorden of in het zuiden van Nederland zou wonen. Ook op zakelijk gebied kan dit veel voordelen bieden. Ben jij iemand die voor zijn of haar werk veel moet reizen? Dan kan het voor jou slim zijn om centraal te wonen op een plek, zoals Zutphen, zodat je dagelijks veel reistijd kunt besparen. 

In Zutphen woon je daarnaast ook zeer centraal in de provincie Gelderland en deze provincie staat natuurlijk bekend om de mooie natuur. Niet voor niets gaan er zoveel mensen op vakantie naar deze provincie om daar lekker door de natuur te wandelen en fietsen. Wanneer je in Zutphen woont dan is dit in feite je achtertuin! 

Zeer aantrekkelijke woningmarkt en mooi wonen!

Je hoort het steeds vaker dat mensen zeggen dat sommige woningen in Nederland veel te duur aan het worden zijn. In vergelijking met de Randstad heb je daar in Zutphen veel minder last van. Hoewel de woningen hier de afgelopen jaren ook flink zijn toegenomen in prijs, is dit lang niet zo extreem als wat je per vierkante meter betaalt in en rond grote steden in het westen van het land. Kijk hier ook voor meer woningen met de bijbehorende prijzen om direct alvast een indruk op te doen van de woningmarkt in Zutphen.