keuken laten spuiten

Alleen je keuken of de hele woning laten spuiten?

Geplaatst door

Een keuken moet een fijne ruimte zijn om in te kunnen koken. Heerlijke gerechten bereiden, lekker op je gemak al het eten maken en dan het liefst in een ruimte die modern, praktisch en fijn is. Daarom is het goed om eens in de paar jaar eens kritisch te kijken naar de uitstraling van je keuken. Een nieuw likje verf aan de muur kan al wonderen doen. Kies je er dan voor om zelf alle muren te schilderen, of laat je het spuiten? Wij adviseren om voor dat laatste te kiezen. Praktisch, snel en voordelig, dat is het in ieder geval.

Keuken laten spuiten

Als je de muren of het plafond van de keuken wil spuiten, dan kun je daar het beste een verfspuiter voor inhuren. Het enige wat jij in de keuken zelf hoeft te doen, is ruimte maken in je keuken. Het afdekken en afplakken is een klusje voor de verfspuiter. Hij zorgt met een speciale airless verfspuit dat alle ruimtes in de keuken heel netjes worden gespoten, waardoor je achteraf geen lelijke banen of strepen zult zien. Na afloop wordt alles netjes opgeruimd en kun jij genieten van je nieuwe keuken. Een nieuwe verflaag op de muur kan een groot verschil maken, en jou het gevoel geven dat je in een nieuwe keuken staat. In plaats van een heel nieuw keukenblok laten installeren, is dit een optie die veel voordeliger is.

Andere ruimtes in je woning laten spuiten

Naast de keuken, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om andere ruimtes in het huis te laten spuiten. BIj het spuiten van muren en plafonds betaal je vaak een prijs per vierkante meter. Die prijs per vierkante meter wordt vaak lager wanneer je meer ruimtes in huis laat spuiten. Denk bijvoorbeeld aan de muren of plafonds in de woonkamer, de garage of de slaapkamer. Het spuiten van je woning is een klus voor een echte vakman, die jou hierbij kan helpen van begin tot eind. Kijk goed of er in jouw omgeving of er een verf spuiter aangeboden wordt of dat je iemand kent die je hierbij kan helpen. Het is namelijk een klus die je beter kunt uitbesteden dan zelf uitvoeren, omdat een vakman beschikt over de juiste materialen om jouw ruimte in huis een prachtig eindresultaat te geven.