quooker

Alles wat je wilde weten over Quooker

Geplaatst door

Mogelijk heb jij nog nooit over Quooker gehoord. Eigenlijk kunnen we ons dat niet eens voorstellen, want de kranen van dit innovatieve merk zijn hartstikke handig. Om warm water te hebben, hoef je deze kraan alleen maar open te draaien. Dit betekent dat je geen geode meer hebt met een gasboiler, want de Quooker is niet alleen handig, maar ook esthetisch verantwoord. Je mooie inbouwkeuken wordt niet langer ontsierd door een lelijke boilerkast tegen de muur. Dat ding wordt namelijk vervangen door een reservoir dat netjes verstopt zit onder het aanrecht. Het is dan ook geen wonder dat steeds meer Quookers worden verkocht in Nederland. Dit is immers een topmerk van eigen bodem. Wie wil weten waar je deze handige installatie kunt kopen, kan terecht op Sanispecials.nl. Daar vind je alles wat je maar wilt weten. Zo kun je op je eigen manier eerst online bekijken hoe dit toestel eruit ziet en hoe het werkt. Wie iets koopt, wil natuurlijk weten wat de voor- en nadelen zijn. Net daarom is het goed dat je dit via internet allemaal kunt uitzoeken. Zo wil je natuurlijk niet alleen de prijs weten, maar ook hoeveel energie de installatie verbruikt.

Hoeveel kost het energieverbruik van een Quooker?

Wie aan een elektrische boiler denkt, denkt in de meeste gevallen tegelijk ook aan de hoge energierekening die met dit soort van toestellen gepaard gaat. Bij de Quooker kranen valt dit reuze mee, want hier betaal je maar 5 cent per dag voor. Er is dus geen reden tot paniek wanneer je volgende energierekening in je mailbox zit.

Quooker is trouwens zoveel meer dan alleen maar warm water. Deze slimme waterkraan helpt je bijkomend met het bereiden van al je favoriete gerechten. Zo krijg je op online video’s te zien hoe dankzij de Quooker het bereiden van couscous en het zetten van koffie nu nog eenvoudiger worden. Dat is reden genoeg om ervoor te zorgen dat ook jij binnenkort de Quooker in huis hebt.