lekker ruikend huis

Altijd lekker ruikend huis? Ga voor een amberblokje

Geplaatst door

Ons huis, een plek waar we ons veilig en vooral thuis willen voelen. We doen ons uiterste best om ons huis zo gezellig mogelijk in te richten om zo extra sfeer en een warm gevoel te creëren. Toch is er iets dat minstens net zo belangrijk is, als de accessoires welke je kiest. De geur van je huis. Niet voor niets zorgen bepaalde geuren voor een ontspannen gevoel. Zo wordt er vaak gekozen voor lavendel in een sauna of tijdens een yogales. Dat is niet voor niets, want geuren brengen rust in ons huis. De perfecte manier om ook ons huis een heerlijke geur te geven, dat is het gebruik van een amberblokje. Amberblokjes zijn marokkaanse geurblokjes, met de handgemaakt. Deze blokjes kenmerken zich door de heerlijke en langdurige afgifte van een oosterse geur.

Wat is een amberblokje?

Een amberblokje is een geurblokje, dit geurblokje is ongeveer 4 x 2,5 cm en is overal in huis neer te leggen. Bij voorkeur op een leuke decoratief schaaltje, zodat je amberblokje niet alleen zorgt voor een heerlijke geur afgifte maar ook nog eens dient ter decoratie. Een amberblokje komt van oorsprong uit marokko, daar worden ze met de hand volgende ambachtelijke wijze gemaakt. Ze zijn is allerlei verschillende geuren beschikbaar. Zo kun je kiezen voor het originele amberblokje, maar ook voor een frisse lotus of flower geur. Dat heeft als voordeel, dat je helemaal zelf kunt bepalen welke geur jij je woon- of slaapkamer wilt geven.

Meer dan alleen de woonkamer

Een amberblokje kun je overal gebruiken, dus niet enkel en alleen in je woonkamer, maar ook je slaapkamer, kantoor of auto kun je een echte boost geven door een amber geurblokje. Ruikt jouw auto niet helemaal meer fris, dan is een amberblokje de manier om hier verandering in te brengen. Zo kun jij een geurblokje in een organza zakje aan bijvoorbeeld je binnenspiegel hangen. De geur toch iets te sterk, dan is in je dashboard ook prima. Let wel op, dat wanneer jij een amberblokje in je slaapkamer legt, je deze wel op een schaaltje legt, het blokje kan namelijk door de oliën vlekken veroorzaken. De oosterse geuren van een amberblokje zorgen voor rust en geven je een ontspannen gevoel. Dus kun jij lastig in slaap komen, leg dan eens een amberblokje op je slaapkamer en je zult zien dat je beter slaapt dan ooit tevoren.

Geef een amberblokje cadeau

Binnenkort een feestje, housewarming of speciale gelegenheid en op zoek naar een origineel cadeau? Ga dan voor een amberblokje. Door verschillende amberblokjes te combineren op een prachtige decoratieve schaal heb jij een cadeau waar de ontvanger nog maandenlang plezier aan zal beleven. De geur wat minder, geen probleem! Schraap gewoon even een laag af en de geurafgifte van je blokje is weer als nieuw. Wist jij, dat wanneer jij het schaafsel opzuigt met de stofzuiger deze ook direct heerlijk ruikt? Daarmee zorg je direct dat je stofzuiger de heerlijke frisse geur verspreid door je hele huis.