Betaalbare keuken accessoires

Betaalbare keuken accessoires die je moet hebben!

Geplaatst door

Keuken accessoires duur? Echt niet! Je moet het misschien net even weten maar sfeer toevoegen aan de plek waar je elke dat staat te koken hoeft helemaal niet duur te zijn. Het leuke is dat je door wat creatief denkvermogen vaak ook nog eens erg originele keukenaccessoires op de kop kunt slaan. Het enige wat je dan nog nodig hebt is een verhuislift om je met de grotere meubels te helpen als je op een hogere verdieping woont. Omdat we je niet langer in spanning willen houden hebben we in dit blog 4 ontzettend leuke en betaalbare keuken accessoires voor je op een rijtje gezet!

Een kookboekhouder

Dit keuken accessoire is erg simpel maar geeft meteen een erg leuke sfeer aan de keuken. Dit item is zowel erg functioneel als decoratief en zal jou helpen met het bereiden van nieuwe gerechten. Tijdens het koken kun je namelijk snel even naar het juiste recept kijken en hoef je je niet druk te maken dat het boek misschien dicht valt. Meer leuke meubel ideeën opdoen? Kijk op woningleven.nl. Ook kun je het boek open laten staan op een bladzijde met een lekker gerecht zodat je huisgenoten zich er ook alvast op kunnen verheugen.

Glazen potjes

Echte kookliefhebbers hebben natuurlijk nooit genoeg leuke potjes om lekkere kruiden en lekker eten in te stoppen. Deze potjes hoef je echt niet weg te stoppen ergens in een kastje. Door gebruik te maken van glazen potten kun je zien wat erin zit en dit ziet er erg leuk uit als decoratie voor in je keuken. Als je erg veel potten hebt moet je er wel opletten dat je het niet te druk maakt in de keuken want dit kan ervoor zorgen dat je je onrustig gaat voelen en dat is niet de bedoeling. Stem de verschillende potten daarom op elkaar af of maak een leuke selectie.

Matchende vaatdoeken

Keuken- en theedoeken zijn natuurlijk erg belangrijk en in elke keuken zijn ze wel terug te vinden. Grote kans dat jij, net als vele andere, door de jaren heen een leuke collectie doeken met kleuren en printjes hebt verzameld. Als dit het geval is, is het vanaf nu tijd om daar verandering in te brengen. Het ziet er namelijk veel leuker uit als je gaat voor doeken die passen bij de rest van je keuken interieur. Het vervangen van je keuken- en theedoeken hoeft helemaal niet duur te zijn. Houd de aanbiedingen van bepaalde winkels in de gaten en je zult voor een paar euro een hele nieuwe set weten te bemachtigen.

Een originele wijn houder

Als je een echte wijnliefhebber bent dan is een originele wijn houder echt iets voor jou! Je kunt zelf bepalen hoe groot je deze houder wilt maken en hoeveel ruimte je wilt dat het accessoire in beslag neemt. Een leuke optie is om een hele wand vrij te houden en vakken te creëren waar je de wijnflessen horizontaal in kunt leggen. Als je deze ruimte niet tot je beschikking hebt zou je er ook voor kunnen kiezen om een mooie wijn houder op het aanrecht te zetten waar je je lekkerste wijnflessen in kunt zetten. De keuze is aan jou.

Wij hopen dat bovenstaande tips jou gaan helpen om meer sfeer in je keuken te creëren. Ben je op zoek naar nog meer leuke inspiratie voor in de keuken? Bekijk dan eens deze artikelen.