By-Boo lamp kopen

By-Boo lamp kopen

Geplaatst door

Ben je op zoek naar een lamp voor in huis, overweeg dan eens om een By-Boo lamp kopen. By-Boo lampen zijn een puur Nederlands product, hebben een apart design en frisse kleuren. Zo is er voor iedere stijl een eigen lijn. By-Boo experimenteert graag met verschillende kleuren, stijlen en materialen, waardoor er hele gewaagde exemplaren onderdeel uitmaken van de collectie. Naast het geven van licht is een By-Boo lamp vooral een sfeermaker. Het zijn stuk voor stuk kunstwerken die in huis gezien mogen worden. Of je inrichting nu modern, landelijk of old-fashion is, een By-Boo lamp past in ieder huis. By-Boo heeft in Barneveld een showroom van maar liefst 4.500m², waar je een groot deel van de collectie kan bekijken. Naast lampen staan hier ook meubels en andere woonaccessoires, dus trek er gerust een paar uur voor uit. Je kan de By-Boo lamp hier niet kopen. Wanneer je een By-Boo lamp wilt kopen wordt je vanuit de showroom doorverwezen naar een woonspeciaalzaak zoals Giga Meubel in Soest

Verschillende soorten lampen By-Boo lamp kopen

Het kiezen van een lamp is niet gemakkelijk. Allereerst zul je moeten bedenken wat voor lamp je waar in huis nodig hebt. Vervolgens moet je een keuze maken tussen hangend of staand, de uitstraling die de lamp moet hebben en de kleur. De lampen van By-Boo zijn niet alleen in diverse types verkrijgbaar, maar ook in diverse designs en kleuren. Of je nou op zoek bent naar een lamp voor aan je plafond of aan je wand, een vloerlamp, een tafellamp, een hanglamp voor boven de eettafel of een lamp voor op je bureau, By-Boo heeft ze allemaal in de collectie. Bovendien kun je wanneer je een By-Boo lamp gaat kopen kiezen uit verschillende stijlen. Voor een moderne uitstraling kies je voor een lamp uit de moderne collectie. Ben je iets meer van de alternatieve uitstraling, dan kies je voor een lamp uit de Bohemian collectie en voor een stoere uitstraling kun je iets uit de industriële collectie kiezen. By-Boo heeft het allemaal.

De bureau- en tafellampen van By-Boo

De bureau- en tafellampen van By-Boo zijn allemaal op hun eigen manier uniek. Waar een model “Luna”, “Hawk”, of “Davinci” een stoere lamp op een stevige brede voet is die van boven op je bureau of tafel schijnt is het model “Scotty” een stoer uitziend “vaatje” dat juist weer vanaf lager gelegen schijnt. Een echte romanticus kies natuurlijk voor het model “Unbeleafable”. Een lamp die eruit ziet als een palmboom en zijn naam eer aan doet. Ook de “Snitch”, een vogel met een old fashion lampenkap met franje, is meer een kunstwerk dan een lamp. Mocht je interesse hebben in een tafellamp met een moderne uitstraling, dan is het model “Hikari” of Sunset een uitstekende keuze. Deze lampen ogen open door het gebruik van bamboe en metaal in een opengewerkt model. Zo is een By-Boo lamp niet alleen geschikt als lichtbron voor op het dressoir of kantoor, maar is dit ook een meteen een eyecatcher. Een By-Boo lamp kopen heeft dus vele voordelen. En als je By-Boo lampen besteld bij GigaMeubel, worden ze bij een bestelling vanaf €50,- ook nog gratis thuisbezorgd.