Fijn! Eindelijk kokend water uit de kraan

Fijn! Eindelijk kokend water uit de kraan

Geplaatst door

Een nieuwe kraan en niet zomaar een, maar een wel een die kokend water uit de kraan kan toveren. Dat klinkt toch heel aantrekkelijk? Dat is het ook! Er zijn veel voordelen aan dit pareltje. Wat zijn die voordelen? En wat houdt een 3 in 1 kokend waterkraan in? Dat lees je hieronder!

Wat is een kokend waterkraan en hoe werkt deze?

Een kokend waterkraan is niet minder dan, kokend water uit de kraan. Het is hetzelfde als wanneer je normaal water uit de kraan haalt, alleen kan dat bij deze kraan ook met kokend water. Bij een kraan met kokend water wordt er een reservoir of een boiler geleverd die aangesloten wordt op je waterleiding. Deze boiler wordt in een kastje gezet en verborgen. Je zult hem dus niet zien. In deze boiler wordt water constant verwarmd. Hierdoor is het mogelijk om binnen no time kokendheet water uit de kraan te verkrijgen.

Je maakt gebruik van 1 kraan. Het ook wel een 3 in 1 kokend waterkraan genoemd. Er hoeft geen tweede kraan bij!

Voordelen van de kraan

Er zijn meerdere voordelen aan de kraan, maar het grootste voordeel is toch wel dat het mogelijk is om binnen no time een lekker kopje thee te hebben. Ook tijdens het koken kun je zo een pan met heet water klaarmaken en zo boek je tijdwinst. Daarnaast wordt er ook water bespaard, want nu wordt er alleen water afgetapt dat ook daadwerkelijk gebruikt wordt. Als je een waterkoker opzet moet je inschatten hoeveel water je zult gebruiken en meestal schat je dan net wat te veel in en gooi je dat water dan weer weg. Nu je deze waterkoker ook weg kan doen, ga je ook op energie kosten besparen. Mooi meegenomen toch?

Nadelen van de kraan

Naast de mooie voordelen zijn er ook altijd wat nadelen. De aanschafprijs van deze kokendhete kraan ligt wel hoger dan de normale kraan, zoals we die kennen. Ook moet je een plek hebben waar de boiler mooi en goed bevestigd kan worden. Omdat de boiler voortdurend verwarmd wordt, zullen ook de energiekosten stijgen.

3 in 1 kokend waterkraan

Al met al zijn er meer voor dan nadelen aan deze super kraan. Binnen een seconde heb jij een lekker heet kopje thee. Door het kokend water uit de kraan worden mensen blij. Denk niet aan de nadelen, maar bekijk het positief en bedenk wat voor een fijne impact deze kraan kan hebben.