bert plantagie meubels

Het ontwerp van Bert Plantagie meubels, de invulling van jou

Geplaatst door

Bert Plantagie meubels is een Nederlands merk. Je herkent hun assortiment uit duizenden, door het stijlvolle en tijdloze ontwerp dat tegelijkertijd simpel en minimalistisch is. De meubels van Bert Plantagie passen eigenlijk in elk interieur en daar is een andere belangrijke reden voor. Bert Plantagie ontwerpt namelijk de meubels, maar jij druk daar je eigen stempel op. Er worden en een groot aantal variaties aangeboden op het gebied van materialen, kleuren, onderstellen, afmetingen en zelf stiknaden. Op Bert Plantagie meubels druk je je eigen stempel, terwijl de onmiskenbare stijl van dit Nederlandse merk bewaard blijft.

Variëren en combineren met Bert Plantagie meubels

Als je een showroom bezoekt en de Bert Plantagie meubels bekijkt, kan een medewerker je exact vertellen wat de mogelijkheden zijn. Er worden bijvoorbeeld 60 opties aangeboden wat betreft de kleur van de stof en bijna 50 opties voor de kleur van leer. Je kiest zelf een onderstel uit, een bank kan op verscheidene manieren worden opgesteld en de arm- en rughoogte van veel meubels is ook aan te passen. Je moet zelfs beslissingen maken over de stiknaad doe je wilt laten toevoegen. Je kunt Bert Plantagie meubels dus exact afstellen op je eigen smaak en je interieur. Deze zal daar een waardevolle plek innemen. 

Alles voor woon- en eetkamer

Bert Plantagie meubels richt zich op meubelen voor de woon- en eetkamer. Je vindt er daarom eettafels, eetstoelen en dressoirs om een perfecte eetkamer of eethoek mee in te richten. Ook kun je kiezen uit een verscheidenheid aan banken, salontafels, kasten, fauteuils, hockers, bijzettafels en ook enkele accessoires voor de woonkamer. Daardoor wordt het mogelijk om je gehele kamer met Bert Plantagie meubels uit te rusten en deze allen op een soortgelijke manier te laten uitvoeren.  Je kunt ook een enkel meubelstuk kiezen en deze op je eigen bestaande interieur aanpassen. 

Snellere levering met het quick programma

De Bert Plantagie meubels zijn van bijzonder hoogwaardige kwaliteit en worden samengesteld met jouw wensen en behoeften in gedachten. Dat betekent ook dat je vaak wat langer moet wachten totdat deze kunnen worden afgeleverd. De meubelen worden voor jou op maat gemaakt en dat kost tijd. Het resultaat mag er wezen, maar misschien heb je deze tijd niet. Daarom is er het Bert Plantagie quick programma speciaal voor eetkamer meubilair dat je sneller in huis kunt hebben. Er is een selectie gemaakt van populaire eettafels en –stoelen en ook hier kun je op de Bert Plantagie manier je eigen stempel op drukken. Je profiteert dus van dezelfde voordelen én ontvangt je eetkamerset sneller.

Plantagie meubels bekijken

De beste manier om de meubelen van Bert Plantagie te bekijken is door naar een showroom te gaan. Daar zie je ze op zo’n manier opgesteld dat je zelf beter kunt inbeelden of ze bij je interieur passen. Een medewerker helpt je en laat zien wat je allemaal zelf kunt invullen. Met een Bert Plantagie meubel in huis wordt jouw interieur uniek. 

Kijk voor meer unieke meubels een op deruijtermeubel.nl.