hang je foto’s stijlvol

Hoe hang je foto’s stijlvol op in je interieur?

Geplaatst door

Foto’s geven een persoonlijke en fijne sfeer aan je interieur. Je kunt ze gebruiken als decoratie om de ruimte kleur te geven, maar ook je stijl te versterken. Je kunt erg veel kanten op om foto’s en fotolijsten in je interieur te verwerken. We gaan je inspiratie geven hoe je foto’s stijlvol in je interieur kunt plaatsen.

De fotocollage

Met de fotocollage is bijna iedereen wel bekend. Toch kun je hier nog veel kanten mee op. Je kunt hier makkelijk spelen met verschillende formaten, kleuren en stijlen lijsten. Koop een mooie fotolijst 21×30 om met een statement in het midden te beginnen. Door te kiezen voor grotere lijsten kun je de fotocollage minder rommelig maken, aangezien je voor een paar grotere foto’s kiest. Je kunt ze speels door elkaar hangen of ze juist strak naast elkaar voor een rustig geheel. Door de persoonlijke foto’s in een bepaald kleurthema af te drukken en dit af te wisselen met neutrale natuurfoto’s of mooie bijpassende posters, maak je van de fotocollage aan de wand een mooi en stijlvol geheel.

Een stijlvolle wandplank

Door een mooie plank te monteren, heb je meteen een mooie plek voor stijlvolle decoratie in huis. Deze wandplank kun je gebruiken om mooie fotolijstjes neer te zetten en dit af te wisselen met andere decoratie. Het voordeel hiervan is ook dat je de foto’s en decoratie vaker kunt wisselen. Kies op www.lijstentoko.nl voor tijdloze fotolijstjes om een goede basis te vormen. Zo kun je de foto’s in de lijstjes en de decoratie gedurende het jaar bijvoorbeeld aanpassen aan het seizoen.

Een drieluik

Wanneer je een grotere muur of oppervlakte hebt waar je foto’s wilt ophangen, kan het maken van een drieluik ook erg mooi en stijlvol zijn. Je kunt hiervoor drie grote foto’s laten afdrukken en deze in grote lijsten inlijsten. Kies bijvoorbeeld voor mooie foto’s binnen een bepaald kleurenpalet of thema. Op deze manier kun je een prachtige blikvanger in je interieur creëren, maar voegt het ook direct sfeer en rust toe. Ook deze foto’s kun je makkelijk weer wisselen, mocht je een andere kleur of stijl in je interieur willen creëren. Met fotolijsten kun je dus erg veel kanten op. Laat je creativiteit de vrije loop en geef zo je interieur op een stijlvolle manier de persoonlijke touch met foto’s. Mocht je nog op zoek zijn naar fotolijsten? Check dan even online voor inspiratie. Je kunt ze eenvoudig bestellen!