Keuken verhuizen

Keuken verhuizen: zo pak je het aan

Geplaatst door

Een verhuizing is erg leuk. Bij sommige huizen word de keuken erbij gekocht, maar in sommige gevallen word ook de keuken meegenomen door de oude bewoners van een woning. Een verhuizing is veel werk en het verhuizen van een keuken is een grote bijkomende opdracht. Om een keuken zo goed mogelijk te verhuizen zijn er een aantal handige punten, deze punten worden benoemd in dit artikel. Zo kun jij in de toekomst op een goede manier je keuken meenemen naar je nieuwe woning.

Een verhuisbedrijf inschakelen

Bij een verhuizing naar een nieuwe woning komen een hoop werkzaamheden kijken. Hierom kun je een professioneel verhuisbedrijf inschakelen. Dit zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in alle werkzaamheden die komen kijken bij een verhuizing. Het is erg fijn om deze jezelf van deze werkzaamheden te verlossen, want er komen naar het verhuizen nog een hoop andere belangrijke punten kijken bij een verhuizing. Helemaal als je gevoelig bent voor stress zul je er goed aan doen een verhuisbedrijf in te schakelen.

Zelf een keuken verhuizen

Indien je ervoor kiest om zelf alle werkzaamheden van de verhuizing te doen dus ook het weghalen en herplaatsen van keuken, dan zijn hier een aantal handige tips die mogelijk van dienst kunnen zijn. Allereerst is het belangrijk dat je de keukenkasten allemaal leeghaalt. Als je dit hebt gedaan kun je voorzichtig de randen van de keuken en de lades verwijderen. Zodra dit is gedaan kun je de overgebleven stukken voorzichtig los halen. Als je dit ook hebt gedaan moet je mogelijk het gas of de elektriciteit van je keuken loskoppelen. Het is noodzakelijk dat je dit voorzichtig doet, want je moet het later weer aansluiten. Het aansluiten van je keuken gaat precies hetzelfde als het weghalen van je keuken, maar dan doe je de stappen precies andersom. Als je een keuken weg hebt gehaald moet het monteren ook lukken.