detox tea

Reinig je lichaam met detox thee

Geplaatst door

Wil je afvallen of jezelf energieker voelen? Dat kan door het drinken detox thee. Detox thee brengt veel voordelen met zich mee, zoals het krijgen van een betere spijsvertering en een mooiere huid. Wil jij hier ook van profiteren? Ga voor gezond en drink detox thee.

Gezonde thee

Detox is zeer goed voor je gezondheid. Het zorgt ervoor dat de nieren, de darmen, de lever en de maag worden ontgift. Dit gebeurt middels een bepaalde voeding, namelijk: detox thee. Door het drinken van deze thee worden de gifstoffen opgeruimd en belangrijke voedingsstoffen toegevoegd. Ook worden de stresshormonen in je lichaam verlaagd. Detox thee wordt niet gemaakt van bladeren van de theestruik, maar bestaat uit plantaardige stoffen die een reinigende werking hebben. Dit zijn stoffen als kaneel, gember, lindebloesem, brandnetel, kruidnagel, et cetera.

Waarom je moet detoxen

Je lichaam krijgt elke dag veel (slechte) stoffen binnen, waaronder milieuverontreinigende stoffen, kankerverwekkende chemicaliën, conserveringsmiddelen, et cetera. Dit resulteert vaak in het hebben van weinig energie, langzaam afvallen en een futloos gevoel. Door het drinken van detox thee, worden deze schadelijke stoffen gecompenseerd en voel je je energieker en fitter.

De voordelen van detox thee

Het drinken van detox thee heeft veel voordelen. Het zorgt ervoor dat de lever wordt ontgift, de spijsvertering wordt beschermd, je meer energie krijgt en je je fitter gaat voelen. Daarnaast krijg je een zichtbaar mooiere huid, waardoor je er jonger uit gaat zien en is de kans op ontstekingen kleiner. Wil je afvallen? Dan is detox thee ook een goede hulp tijdens het lijnen.

Soorten thee

Er zijn twee soorten detox thee: de kant-en-klare variant en de zelfgemaakte variant. De zelfgemaakte variant bestaat uit verse producten zoals citroen en aardbei.

Drink detox thee

Begin vandaag nog met het drinken van detox thee en voel jezelf fitter en jonger.