led in keuken

Waarom kiezen voor LED TL?

Geplaatst door

De meeste consumenten zijn op de hoogte van het bestaan van ledverlichting. We weten allemaal dat leds verantwoordelijk zijn voor een onmiskenbare innovatie in de verlichtingswereld. Met led bespaar je niet alleen op je energierekening, maar draag je door je veel kleinere ecologische voetafdruk bij tot een duurzamere samenleving en een schoner milieu. Tegelijk zijn er na meer dan 10 jaar na de introductie van LED nog steeds mensen die twijfelen om ledlampen aan te kopen. Deze consumenten zitten nog steeds met het beeld van de ledlampen van de eerste generatie in hun hoofd. Toegegeven, deze zagen er niet altijd even mooi uit. Bijkomend pasten deze eerste leds niet altijd in een bestaand armatuur. Verder had de fitting van een ledlamp vaak een afwijkend formaat. We hebben dan ook begrip voor deze mensen. Zij vrezen namelijk dat leds niet in hun interieur passen of dat ze het warme licht van hun gloeilampen of het sterke licht van een TL zullen missen. Voor al deze twijfelaars hebben we nu een positieve boodschap: bij Letsleds.nl kun je op zoek gaan naar een LED TL die helemaal aan je wensen voldoet.

LED TL lampen hebben een langere levensduur

LED TL lampen gaan vele malen langer mee dan gewone TL-lampen. Wanneer we de vergelijking maken met een spaarlamp, dan gaat een LED TL 4 keer langer mee. De vergelijking met conventionele TL-lampen is nog veel gunstiger.

Het stijlvolle uitzicht van LED TL lampen

Wie spuuglelijke dingen verwacht, die moeten we teleurstellen. De LED TL lampen die je bij deze winkel kunt kopen zien er heel mooi uit. De prijs is onverwacht laag en van deze lampen zal je jarenlang plezier hebben. Behalve de klassieke TL vind je hier ook LED TL panelen die niet alleen praktisch zijn, maar ook industriƫle ruimtes een bijzonder cachet geven. Het is namelijk niet zo dat een werkruimte per definitie lelijk hoeft te zijn. Met LED TL lampen kies je voor het beste van twee werelden.